1403-03-19 09:23
618
0
90291
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان:

خرید گندم در گلستان از مرز ۷۴۴ هزار تن عبور کرد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: امروز خرید تضمینی گندم در استان گلستان از مرز ۷۴۴ هزار تن عبور کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۰ درصدی نشان می‌دهد.

روح‌الله مهری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با قدردانی از کشاورزان و تلاشگران عرصه تولید اظهار کرد: خرید تضمینی گندم امروز در استان گلستان از مرز۷۴۴ هزار تن گندم عبور کرد و این روند رشد ۵۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۳۷۳ هزار تن خرید کرده بودیم نشان می‌دهد.

وی در خصوص وضعیت مراکز خرید تضمینی در نقاط روستایی بیان کرد: همزمانی خرید و حمل محصولات کشاورزی جزو برنامه‌های اداره غله است، روز گذشته ۱۳۰ کامیون به ظرفیت کامیون‌های حمل اضافه شد.

* برای حل مشکلات کشاورزان مضایقه نمی‌کنیم

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان با اشاره به اینکه ۳۹ انبار تعاونی روستایی در استان فعال است، توضیح داد: خرید تضمینی توسط غله انجام می‌شود فضا و مکان تحویل محصول باید از طریق تعاون روستایی تعیین شود.

مهری درباره عدم وجود انبار خرید گندم در روستای فارسیان و بررسی مشکلات و دغدغه کشاورزان آن منطقه بیان کرد: اداره غله این آمادگی را دارد اگر مدرسه‌ای در آن منطقه روستایی باشد که آسفالت بوده، اداره غله می‌تواند دو نفر از همکاران را اعزام تا کار خرید تضمینی انجام شود.  

وی رفع دغدغه مذکور را در سایه همکاری مردم منطقه قابل حل خواند و گفت: اگر همه مردم روستا نسبت به تاسیس یک شرکت تعاونی اقدام کنند شاهد حل مشکل خواهیم بود تا زمانی که مردم نخواهند سرمایه‌گذاری کنند و تجارب سرمایه‌گذاری خود را به اشتراک نگذارند کسی نمی‌تواند به حل این مسئله کمک کند.

مهری بیان کرد: فاصله روستا به اولین مرکز خرید تضمینی گندم حدود ۲۷ کیلومتر است تا کشاورزان بتوانند دسترنج خود را تحویل دهند اگر بند و تبصره‌ای دست غله را باز بگذارد برای حل مشکلات کشاورزان حتما مضایقه نخواهیم کرد.

ضرورت تسهیل‌گری در کار کشاورزان گلستان

مدیر تعاون روستایی استان گلستان نیز در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: در اکثر نقاط روستایی استان گلستان ظرفیت انباری داریم، فقط روستای فارسیان این ظرفیت را ندارد و با خلاء ظرفیت ذخیره‌سازی مواجه هستیم.

محمدرضا جامی افزود: در جلسه‌ای که با فرمانداران و معاون استاندار داشتیم مقرر شد تا نسبت به ایجاد مرکز خرید در منطقه فارسیان اقدام شود و برای ایجاد عرصه و تسهیلات در آن نقطه اقداماتی لحاظ شود تا کشاوزان مجبور نباشد فاصله طولانی را طی برای فروش محصولات خود متحمل شوند.

وی توضیح داد: در روستای فارسیان فضای انباری وجود ندارد و امکان خرید نیست، باسکول هم استقرار ندارد و کشاورزان باید به نزدیکترین مرکز خرید محصول مراجعه و دسترنج خود را تحویل دهند.

جامی با اشاره به اینکه تلاش این است که محصول کشاورزان در داخل استان خریداری شود، گفت: تعاونی روستایی در فارسیان داریم اما ظرفیت زیرساختی و انباری وجود ندارد که باید در این زمینه مساعدت شود تا در کار کشاورزان تسهیل‌گری اتفاق بیفتد.

انتهای خبر

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.